Ervaringen

Hieronder kun je lezen hoe anderen mijn producten en/of diensten ervaren.

Jerome doet wat nodig is en voelt ook wanneer zijn klus er op zit

Erg goede ervaring gehad met Jerome en ZZIN. Jerome gelooft in de kracht van de ondernemer zelf en haalt de onderste steen boven om er voor te zorgen dat die ondernemerskracht gebruikt kan worden. Jerome werkt professioneel en zoekt op informele wijze naar de juiste coaching methode. Hij heeft me geholpen een stip op de horizon te zetten en structuur te brengen op de weg er naar toe. Jerome doet wat nodig is en voelt ook wanneer zijn klus er op zit. Een goede coach en een fijn mens!

profile-pic
Tom de Lepper

Veel ervaring in verschillende bedrijftakken!

Meer dan 5 jaar zowel privé als zakelijk gecoacht door Jerome Van Zeijl. Hij is zeer professioneel, geeft constructieve meetings en biedt altijd meer dan voldoende oplossingen en antwoorden voor eventuele ‘problemen of vraagstukken. Ook is hij goed bereikbaar buiten geplande afspraken. Jerome heeft veel ervaring in verschillende bedrijfstakken.

profile-pic
Gyan Vliegen

Jerome zoekt de kaders op zonder zweverig te worden!

Als ondernemer met 2 bedrijven miste ik structuur. Ik had behoefte aan prioritering en zocht een betere balans tussen werk en privé. Ik vind het erg prettig dat Jerome de kaders hierin op zoekt zonder dat het “zweverig” wordt, maar door wel andere denkpatronen te creëren. Alle handvatten zijn realistisch en de paden liggen er al. Jerome begeleidt je bij het vinden van de juiste richting.

profile-pic
Kim Verseijden

VIDEO TESTIMONIALS


testimonial video Jordi.mp4
Review video Jordi.mp4
previous arrow
next arrow
>
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .