fysieke balans

gratis e-book: een fit bedrijf verdient een fitte eigenaar


Een fit bedrijf verdient een fitte eigenaar!


Energie is de basis voor alles. Simpel. Zonder voldoende energie kun je niet bouwen aan je bedrijf, kun je niet actief zijn met je kinderen of je partner, kun je niet helder denken en zeker niet jouw gewenste toekomst realiseren.

En voldoende is energie is ook nog te mager. Als je optimaal wilt presteren, zul je een bak aan frisse energie moeten hebben. Anders laat je gewoon dingen liggen. Daar wil ik je bewust van maken. Je laat kansen liggen. Daar kun je spijt van krijgen op termijn.

Nog erger, als je fysieke lichaam niet gezond is, dan wil je maar één ding. En dat is wel gezond en fit zijn. Draag hier dus allereerst zorg voor. Een ander krachtig voordeel van fysieke balans creëren is dat je de basis bouwt voor de andere onderdelen; een sterke mentale balans, werk-privébalans, financiële rust en emotionele balans. Fysieke balans is dan ook de eerste van vijf balansfactoren.

Dit e-book gaat niet over wat jij precies moet doen om gezond en fit te worden. Voor het grootste gedeelte zit deze kennis al in jou of is deze heel gemakkelijk te verkrijgen op internet, in boeken of bij professionals. Ik geef wel een aantal tips en tools mee waar je direct mee aan de slag kan.

Waar het vooral over gaat is dat jij een persoon wordt die deze kennis gaat gebruiken en toepassen. Je zult iemand moeten worden die zichzelf fit en energiek bouwt. 

Wat leer je?


Dé sleutel tot het worden van een oersterke ondernemer

Wat de vier kernelementen zijn van fysiek in balans zijn

Tips en tools per kernelement waarmee je direct aan de slag kan

Vier praktische vragen waarmee je uit de startblokken schiet

Voor wie is dit e-book geschikt?


Hard werken en maar doorgaan ligt bij menig ondernemer op de loer. Te weinig tijd voor gezonde voeding (soms überhaupt te weinig tijd om te eten), slaapkwaliteit die te wensen overlaat en het sporten dat er steeds bij inschiet omdat het werk zich blijft aandienen. Als je als ondernemer niet je fysieke gezondheid voorrang geeft, gaat het vroeg of laat fout. Je weet dit diep van binnen. De vraag is: wanneer ga je er daadwerkelijk iets aan doen? En wie moet jij zijn om die shift te maken?

Dit e-book is dus geschikt voor:

  • Ondernemers die druk zijn maar niet echt productief
  • Ondernemers die sport en beweging laten schieten voor werk (en vatten dat dat niet wijs is)
  • Ondernemers die ’s avonds nog maar weinig energie over hebben voor kwaliteitstijd met het gezin
  • Ondernemers die zichzelf krachtiger willen bouwen

Jerome van Zeijl

Ik heb er bewust voor gekozen om met MKB ondernemers te werken. Ik zie hen als katalysator dienen voor balans en geluk in hun omgeving. Voor hun partner, kinderen, familie en vrienden, medewerkers, klanten, leveranciers en andere stakeholders. ZZIN ziet MKB ondernemers als de honingraat van de samenleving; ze zijn verbonden met al deze groepen mensen om zich heen.

Want.. ondernemers die in balans zijn en lekker in hun vel zitten zijn in staat deze positieve energie door te geven aan de mensen om zich heen. Voor iemand die niet lekker in zijn/haar vel zit, is dit veel lastiger of onmogelijk omdat alle energie naar zichzelf uitgaat.

>
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .