mentale balans

gratis e-book: pakkende titel


Mentale balans is een voorwaarde om in harmonie te leven met je jezelf en je omgeving


Ook ontspannen werken aan jouw financiële doelen wordt een hele opgave als de balans ontbreekt. Zodra je in disbalans bent word je van links naar rechts geslingerd door verwachtingen en vragen vanuit je omgeving. De kans is heel groot dat je continue het gevoel hebt dat je achter de feiten aanloopt, en je telkens niet toekomt aan de dingen die daadwerkelijk belangrijk zijn voor jou.

Mijn missie met dit ebook is jou te inspireren heel bewust op zoek te gaan naar jouw mentale staat van balans. In dit ebook geef ik je tools mee die je voor jezelf kunt gaan uitproberen om te zien wat voor jou werkt. Het is geen one-size-fits-all, maar uitvinden wat voor jou het beste werkt. 

Als ondernemer kan het enorm druk zijn. Druk in je bedrijf, druk in je leven en druk in je hoofd. Het is essentieel om rust, ruimte en overzicht te bewaren om gezonde beslissingen te nemen en de meest effectieve acties te ondernemen

Wat leer je?


Waarom mentale balans en veerkracht zo essentieel is

Vier indicatoren die vertellen of je in balans bent

Vijf tools om mentale balans voor jezelf te creëren

Voor wie is dit e-book geschikt?


Er schuilt een gevaar in een druk leven en een druk hoofd. Als je hoofd steeds voller en voller raakt, is dat een soort rugzak die steeds zwaarder wordt en je houdt alsmaar minder energie over totdat je uitgeblust of overspannen raakt. Dan ben je minder krachtig om je juiste keuzes te maken en gefocuste actie te ondernemen. Als je niet tijdig bijstuurt, kom je in een vicieuze cirkel terecht.

Dit e-book is dus geschikt voor:

  • Ondernemers die merken dat ze niet de stappen maken die ze zich wél voornemen
  • Ondernemers die gefrustreerd raken door de vele onderbrekingen vanuit hun omgeving
  • Ondernemers die van hot naar haar rennen en niet toekomen aan wat er écht toe doet

Jerome van Zeijl

Ik heb er bewust voor gekozen om met MKB ondernemers te werken. Ik zie hen als katalysator dienen voor balans en geluk in hun omgeving. Voor hun partner, kinderen, familie en vrienden, medewerkers, klanten, leveranciers en andere stakeholders. ZZIN ziet MKB ondernemers als de honingraat van de samenleving; ze zijn verbonden met al deze groepen mensen om zich heen.

Want.. ondernemers die in balans zijn en lekker in hun vel zitten zijn in staat deze positieve energie door te geven aan de mensen om zich heen. Voor iemand die niet lekker in zijn/haar vel zit, is dit veel lastiger of onmogelijk omdat alle energie naar zichzelf uitgaat.

>
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .